Argo982001 και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 20, 2015, 22:00:18 μμπρεπει να υπαρχει πανω απο δεκα χρονιαδεν ξερω ακριβωςεγω το ειχα πρωτοδει πριν 6-7 χρονια.Η καθε εταιρεια πρωτοτυπει ,ειτε χαμηλου κοστους ειτε υψηλουΧρημα ναχεις.....
πρεπει να υπαρχει πανω απο δεκα χρονια
Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 20, 2015, 14:47:17 μμΟΚ οι φωτό, τι να λέμε...Αλλά κι αυτό το ρολόι το είδα από κοντά!... Καταπληκτικό!
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 20, 2015, 17:56:29 μμΦανταστικός!
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 20, 2015, 13:20:31 μμΣτάλθηκε μέσω Tapatalk... καταπληκτική φωτογραφία!
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 21, 2015, 01:23:34 πμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 20, 2015, 17:56:29 μμΦανταστικός!ευχαριστώ Νίκο μου!!Ἀρχισα να το φοράω και δε βγαίνει από το χέρι μου. Τώρα με τα ΝΑΤΟ έγινε και πιο ευκολοφόρετο.
Το αποφεύγω, πήγα σε ένα τεράστιο πολυκατάστημα (KaDeWe) και αρχισα να "ζορίζομαι". Μια χαρά είμαι με τους "Ιάπωνες" μου, τα άλλα είναι βαθειά νερά για μένα και με τα ρολόγια το "μόνο βλέπειν" είναι μαρτύριο!Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 20, 2015, 15:31:11 μμΤο αποφεύγω, πήγα σε ένα τεράστιο πολυκατάστημα (KaDeWe) και αρχισα να "ζορίζομαι". Μια χαρά είμαι με τους "Ιάπωνες" μου, τα άλλα είναι βαθειά νερά για μένα και με τα ρολόγια το "μόνο βλέπειν" είναι μαρτύριο!Στάλθηκε μέσω TapatalkΦανταστική φωτογραφία και ρολόι Στέφανε....!!!!Στο kadewe στο Βερολίνο έχω πάει καμιά 10 αρια φορές και έμεινα στα ρολογια κάτι ώρες χαχαχα...Μετά πήγα στον επάνω όροφο στις σοκολάτες και έπνιξα τον πόνο μου και για έναν πικρό καφέ με μηλόπιτα στην ταράτσα χαχαχα.Καλημέρα ♡
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.