rpdrummer και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 19, 2015, 21:46:38 μμΌταν τα λέω εγώ......δεν με ακούνε μερικοί....να το δεις κάτω από το νερό πόσο όμορφο είναι.... Όλα τα καλά να έχεις φίλε.....Ειναι το πιο ομορφο diver ,αλλα για μενα, δεν μπορω να καταλαβω πως το εχουν φτιαξει 42αρι και να δειχνει 40αρι (μη πω και μικροτερο)Οπως και το καινουργιο το bnb 44αρι και δειχνει 42αρι.Αυτο ετσι και το βγαλει με χρυσο θα γινει αναρπαστο,πρωτος εγω θα το χτυπησω
Όταν τα λέω εγώ......δεν με ακούνε μερικοί....να το δεις κάτω από το νερό πόσο όμορφο είναι.... Όλα τα καλά να έχεις φίλε.....
Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 19, 2015, 22:05:20 μμΠαράθεση από: bost στις Απρίλιος 19, 2015, 21:46:38 μμΌταν τα λέω εγώ......δεν με ακούνε μερικοί....να το δεις κάτω από το νερό πόσο όμορφο είναι.... Όλα τα καλά να έχεις φίλε.....Ειναι το πιο ομορφο diver ,αλλα για μενα, δεν μπορω να καταλαβω πως το εχουν φτιαξει 42αρι και να δειχνει 40αρι (μη πω και μικροτερο)Οπως και το καινουργιο το bnb 44αρι και δειχνει 42αρι.Αυτο ετσι και το βγαλει με χρυσο θα γινει αναρπαστο,πρωτος εγω θα το χτυπησω Κάντα 2 αδερφέ....
Εννοώ ότι εσύ να πάρεις ένα..και εγώ άλλο ένα...χαχαχαχα
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 19, 2015, 22:07:54 μμΕννοώ ότι εσύ να πάρεις ένα..και εγώ άλλο ένα...χαχαχαχαααα ετσι??κι εγω που νομιζα 1 που εχω να παρω και το χρυσο =2χαχαχα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 20, 2015, 13:20:31 μμΣτάλθηκε μέσω Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.