touristas και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 19, 2015, 17:36:48 μμεγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλον σαν εσένα. Που μπορεί να πάρει καινούργια ρολόγια και παίρνει όλο ....παλιατζούρες!!Υπαρχουν αρκετοι. Παλιατζουρες ε?Μια λεξη που εγω τη χρησιμοποιω κυριως για τα περισσοτερα συγχρονα ρολογια
εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλον σαν εσένα. Που μπορεί να πάρει καινούργια ρολόγια και παίρνει όλο ....παλιατζούρες!!
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 18, 2015, 22:53:53 μμωραια ρολογια και φωτο παιδια!!Πολύ ωραία λήψη!
ωραια ρολογια και φωτο παιδια!!
Εδώ και μερικές ημέρες.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ Chris.... ♡
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 19, 2015, 14:05:00 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 18, 2015, 22:53:53 μμωραια ρολογια και φωτο παιδια!!Πολύ ωραία λήψη!Είναι καλλιτέχνης ο Μάριος....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 19, 2015, 21:41:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΑυτά είναι.....Καλορίζικο ομορφάντρα μου...
Όταν τα λέω εγώ......δεν με ακούνε μερικοί....να το δεις κάτω από το νερό πόσο όμορφο είναι.... Όλα τα καλά να έχεις φίλε.....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.