0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 18, 2015, 18:24:33 μμΟΧΙδερματινο ναι
Δεν πίστευα οτι θα μου αρεσε τοσο πολυ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Ήρθε και το νέο λουρί από τον Πόντιο που φτιάχνει λουριά στην Κύπρο!Εξαιρετικό τουλάχιστον και θα γίνει ακόμη καλύτερο μόλις αρχίζει να ξεθωριάζει!Και το 5άρι έφτιαξε......και τη μπόμπα......και το Ennebi!Κωστίκα λελεύω σε!
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 18, 2015, 20:58:01 μμΔεν πίστευα οτι θα μου αρεσε τοσο πολυ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kεξαιρετικό και εξαιρετική φωτό....έχεις αποκτήσει έμπνευση από τότε που έγινες μπαμπάς!
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 18, 2015, 21:34:21 μμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 18, 2015, 20:58:01 μμΔεν πίστευα οτι θα μου αρεσε τοσο πολυ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.Kεξαιρετικό και εξαιρετική φωτό....έχεις αποκτήσει έμπνευση από τότε που έγινες μπαμπάς! ευχαριστω Χαρη...Φαινεται οτι με βοηθαει το ξενυχτι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Alexspat στις Απρίλιος 18, 2015, 21:55:16 μμΑλεξ υπεροχα τα ρολογια!!! Μετα τον ΠΑΟΚ που εβλεπα ομως και μου τσακισε τα ματια, ηρθε το νατο στο blnr να τα αποτελειωσει σαν συνδυασμος!! Φιλικα παντα!! Βαλε παλι το δερματακι!!Sent from my iPad using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.