0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινή επιλογή....... ♡(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 13, 2015, 14:54:46 μμΣημερινή επιλογή....... ♡(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 13, 2015, 11:11:12 πμΣτέφανε μου τώρα σε συμπάθησα ακόμα πιο πολύ...Γιατί είμαι και από τις 2 πλευρές απε την πόλη.. από το πέρα συγκεκριμένα....♡♡♡Και είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς.....ακριβώς όμως...Μα δε θα μπορούσε να μη κρατάς από την Πόλη, το κατάλαβα από τη πρώτη φορά που είδα στο χέρι σου το συγκεκριμένο ρολόι σε συνδυασμό με το μανίκι σου!Kadiköy = Χαλκηδόνα ήταν η συνοικία της μάνας μου!Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Στέφανε μου τώρα σε συμπάθησα ακόμα πιο πολύ...Γιατί είμαι και από τις 2 πλευρές απε την πόλη.. από το πέρα συγκεκριμένα....♡♡♡Και είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς.....ακριβώς όμως...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 13, 2015, 10:07:12 πμΠαράθεση από: STF στις Απρίλιος 13, 2015, 01:27:52 πμΠαράθεση από: bost στις Απρίλιος 10, 2015, 20:12:03 μμΕγώ συνεχίζω τις διακοπές μου και τις απολαυστικές μου στιγμές...Καλό Πάσχα να έχουμε....καλη Ανάσταση ...με υγεία και πνευματική ηρεμία εύχομαι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετά από ένα διάλειμμα ολίγων ημερών επανέρχομαι! Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!bost καμιά φορά ο χρυσός "δένει" πολύ όμορφα με σωστούς συνδυασμούς, μου αρέσει αυτό το ρολόι αλλά αποφάσισα να βάλω φρένα καθώς όπως είχα προβλέψει με εσάς που έμπλεξα... Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει Στέφανε μου...Εμένα μου αρέσει πολύ ο χρυσός γενικότερα στα ρολογια...Απλά εδώ μέσα σ κάνουν μποϊκοτάζ αν δουν κάποιο χρυσό ή με χρυσές λεπτομέρειες ρολόι χαχαχαχαχα....Χρόνια πολλά φίλτατε με υγεία και ευτυχία...♡Καλημερα...Τι αλλο χρωμα σε λουρακι περαν του μαυρου θα του ταιριαζε ιδανικα;
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 13, 2015, 01:27:52 πμΠαράθεση από: bost στις Απρίλιος 10, 2015, 20:12:03 μμΕγώ συνεχίζω τις διακοπές μου και τις απολαυστικές μου στιγμές...Καλό Πάσχα να έχουμε....καλη Ανάσταση ...με υγεία και πνευματική ηρεμία εύχομαι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετά από ένα διάλειμμα ολίγων ημερών επανέρχομαι! Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!bost καμιά φορά ο χρυσός "δένει" πολύ όμορφα με σωστούς συνδυασμούς, μου αρέσει αυτό το ρολόι αλλά αποφάσισα να βάλω φρένα καθώς όπως είχα προβλέψει με εσάς που έμπλεξα... Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει Στέφανε μου...Εμένα μου αρέσει πολύ ο χρυσός γενικότερα στα ρολογια...Απλά εδώ μέσα σ κάνουν μποϊκοτάζ αν δουν κάποιο χρυσό ή με χρυσές λεπτομέρειες ρολόι χαχαχαχαχα....Χρόνια πολλά φίλτατε με υγεία και ευτυχία...♡
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 10, 2015, 20:12:03 μμΕγώ συνεχίζω τις διακοπές μου και τις απολαυστικές μου στιγμές...Καλό Πάσχα να έχουμε....καλη Ανάσταση ...με υγεία και πνευματική ηρεμία εύχομαι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετά από ένα διάλειμμα ολίγων ημερών επανέρχομαι! Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!bost καμιά φορά ο χρυσός "δένει" πολύ όμορφα με σωστούς συνδυασμούς, μου αρέσει αυτό το ρολόι αλλά αποφάσισα να βάλω φρένα καθώς όπως είχα προβλέψει με εσάς που έμπλεξα...
Εγώ συνεχίζω τις διακοπές μου και τις απολαυστικές μου στιγμές...Καλό Πάσχα να έχουμε....καλη Ανάσταση ...με υγεία και πνευματική ηρεμία εύχομαι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.