0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώστας
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώστας Καλοριζικο,πολυ ωραιο!Το 42αρι ειναι?
πολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετο συνονόματε Centaur!
Μεγειες Κωστα G.K
παρα πολυ ωραιο!
με γειες Κώστα πάντα καλές ώρες και καλός μας ήρθες ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κώστας Καλοριζικο,πολυ ωραιο!Το 42αρι ειναι?
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2015, 14:04:12 μμπολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο ρολόι, εντυπωσιακή φωτογραφία!
Παράθεση από: Centaur στις Απρίλιος 03, 2015, 12:00:21 μμΜιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώσταςμε γειες Κώστα πάντα καλές ώρες και καλός μας ήρθες ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με το ποιο ταιριαστό του Nato!!!ΚαλησπερεςG.K
καλησπέρα και από μένα σήμερα αυτό ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 03, 2015, 14:20:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με το ποιο ταιριαστό του Nato!!!ΚαλησπερεςG.Kεδώ είσαι μπαμπά!!!Μην το πειράξεις καθόλου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.