Bonorov και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 02, 2015, 15:45:56 μμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 02, 2015, 15:42:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολύ ωραίο!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Thanks!Mε το λουράκι έγινε πολύ ευκολοφόρετο!
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 02, 2015, 15:42:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολύ ωραίο!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 02, 2015, 15:54:48 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 02, 2015, 15:45:56 μμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 02, 2015, 15:42:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολύ ωραίο!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Thanks!Mε το λουράκι έγινε πολύ ευκολοφόρετο! Χαρη με ολο τον σεβασμο σε rolex,omega klp αυτο ειναι το πιο ωραιο σου ρολοι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
:)Δεν το ξεχασα Στελιο.Ρολογαρα μεν αλλα οπως κ εσυ εχω μια αδυναμια στο nd δε.
Παράθεση από: stavros1982 στις Απρίλιος 03, 2015, 00:13:59 πμ :)Δεν το ξεχασα Στελιο.Ρολογαρα μεν αλλα οπως κ εσυ εχω μια αδυναμια στο nd δε.λογο κυκλωπα καθαρα εμενα,γενικα θελω ημερομηνια
H bostώνια Σχολή συνεχίζεται!
Επι το εργον(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Απρίλιος 03, 2015, 10:18:57 πμΕπι το εργον(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑγαπημένο ρολόι!!!
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώστας
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.