0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικόλα,Δεν κατάλαβα γιατί δεν φοράς τόσο καιρό το citizen...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογαρα, Πάντος να το φοράς συχνότερα...
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 30, 2015, 16:47:59 μμΝικόλα,Δεν κατάλαβα γιατί δεν φοράς τόσο καιρό το citizen...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογαρα, Πάντος να το φοράς συχνότερα... Ξέρει που το φοράει , μεταξύ Μπύρας και ποικιλίας .
Παράθεση από: marios_ch στις Μάρτιος 30, 2015, 13:02:16 μμκαι εγω Σεικο.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πολύ ωραίο Μάριε, είναι από τις νέες σειρές;
και εγω Σεικο.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετα την επιστροφή απο την Κλινικη είπα να βαλω το sumo μουG.K
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 30, 2015, 18:21:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετα την επιστροφή απο την Κλινικη είπα να βαλω το sumo μουG.Kάντε με το καλό!!! Τώρα αρχίζουν οι ασκήσεις αγρυπνίας και υπομονής! Το Sumo ξέρεις πόσο μου αρέσει!! Αλλά το προτιμώ με άλλο λουράκι.
ρε συ, γεννήσατε και έμεινες πίσω!!! Πλέον φοράω και ΝΑΤΟ, αλλά καμένα και ...ψαλιδισμένα!!! Για να μη γυρίζουν!!!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 30, 2015, 18:56:23 μμρε συ, γεννήσατε και έμεινες πίσω!!! Πλέον φοράω και ΝΑΤΟ, αλλά καμένα και ...ψαλιδισμένα!!! Για να μη γυρίζουν!!! Εχω χασει επεισοδια πραγματικα....Εστω και ετσι παντως εχεις κανει βηματα μπροστα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 30, 2015, 18:57:29 μμ
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 30, 2015, 16:47:59 μμΝικόλα,Δεν κατάλαβα γιατί δεν φοράς τόσο καιρό το citizen...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογαρα, Πάντος να το φοράς συχνότερα... Δημήτρη δεν μπορούσε να συγχρονίσει με τίποτα (αυτό το φαινόμενο συμβαίνει την τελευταια χρονιά)και δενήθελα να αλλάξω την ώρα χειροποίητα. Θα ήταν σαν να το προσβάλλω Κατά τ'άλλα είναι μακράν το πιο πολυφορεμένο μου ρολόι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.