grigoris gs, Makis2020 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 28, 2015, 21:59:37 μμγια λίγο αυτό ... Το ρολόι αυτό , αν το πιάσεις στα χέρια σου και το κοιτάξεις είναι από τα πιο εμβληματικά ρολόγια της ωρολογοποιίας ,πανέμορφο κατά την άποψή μου, σήμα κατατεθέν ολόκληρης κατηγορίας ρολογιών,ιδιαίτερο και με όλα τα στοιχεία που το κάνουν θρυλικό.Όμως, δεν έχω δει κανέναν να του κάθεται ωραία στον καρπό.Πάντα αιωρείται σαν ουφο.Επομένως Απορρίπτεται.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
για λίγο αυτό ...
Δημητρη καλοριζικο με υγειαΠολυ "βαρυ" ρολοι για το εδαφος.Χρειαζεται αερα να ελαφραινει gif uploader
Έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα... Και για εμένα πολύ σοβαρό θέμα...Όταν οι δείκτες βρίσκονται επάνω από τα υπό-καντράν χάνεις την ώρα, :-Xδεν βλέπεις τίποτα...
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 29, 2015, 15:14:29 μμΈχει ένα μεγάλο μειονέκτημα... Και για εμένα πολύ σοβαρό θέμα...Όταν οι δείκτες βρίσκονται επάνω από τα υπό-καντράν χάνεις την ώρα, :-Xδεν βλέπεις τίποτα... Είναι το γνωστό complication idontcarewhatisthetime...
Ωραία φωτό Στέφανε!!!Εγώ για το Navitimer θα συμφωνήσω με το Νικόλα, αλλά θα προσθέσω ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα τόσο busy dials
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 29, 2015, 18:26:14 μμΩραία φωτό Στέφανε!!!Εγώ για το Navitimer θα συμφωνήσω με το Νικόλα, αλλά θα προσθέσω ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα τόσο busy dialsευανάγνωστο είναι
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 29, 2015, 18:31:02 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 29, 2015, 18:26:14 μμΩραία φωτό Στέφανε!!!Εγώ για το Navitimer θα συμφωνήσω με το Νικόλα, αλλά θα προσθέσω ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα τόσο busy dialsευανάγνωστο είναιδεν είπα ότι δεν είναι ευανάγνωστο! Είπα ότι δε μου αρέσουν τα busy dials
ποιό αυτό;
το dial σε αυτο το Breitling
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.