Χθες δε πολυμπήκα κι έχασα την εντυπωσιακή είσοδο του μαύρου! Μπράβο Χάρη, είναι πολύ όμορφο και διευρύνει τις επιλογές σε λουράκια το μαύρο!
Πάντως Isofrane θα του βάλω κι εγώ αργότερα, παρά του ότι αντιστοιχεί στο 50% της τιμής του νομίζω πως του αξίζει! Νομίζω πως η Citizen μας έκανε δώρο ένα πολύ όμορφο ρολόι σε πολύ καλή τιμή.
Πως σου φάνηκε σε αίσθηση στο χέρι; Νομίζω πως πρέπει να είναι από τα πιο καλοφόρετα ρολόγια! Εύχομαι να απαγάγουμε κι αλλούς στο σκάφος της Citizen.
CitizenPromasterEcoDrive
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
δυστυχώς εγώ ακόμα πιο αργοπορημένα απαντώ!! Μόλις τώρα το είδα!

Κατ᾽αρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Όπως είπα και παραπάνω λόγω πολλών τελευταίων αγορών και προς αποφυγή....παντόφλας ή πλάστη, έδειξα στη γυναίκα μου το ρολόι και της ζήτησα να διαλέξει χρώμα. Ήλπιζα να διαλέξει το μαύρο (ενώ μου άρεσαν και τα δύο) για καθαρά πρακτικούς λόγους. Και οι λόγοι έχουν να κάνουν με αυτά που αναφέρεις παραπάνω περί λουριών - ειδικά μετά την τελευταία εμπειρία μου ψάχνοντας κάτι σε μπλε για το master GMT.
Το ρολόι είναι πολύ άνετο στο χέρι και το isofrane το απογειώνει
και σε εμφάνιση
και σε άνεση! Έχεις απόλυτο δίκιο για την τιμή του και μπράβο στη Citizen! Και ήδη έχοντας γράψει ότι θα χαρώ να το δω στον καρπό πολλών φίλων του φόρουμ, δε γίνεται να μη συμφωνήσω με την ευχή που έκανες κλείνοντας το σχόλιο σου!