0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 23, 2015, 09:14:45 πμΌχι όχι φίλε ....το έχω κόψει....αν και πάντα ήταν ελεγχόμενο.....έτσι ελενχομενο πρεπει.Rothmans ειναι;
Όχι όχι φίλε ....το έχω κόψει....αν και πάντα ήταν ελεγχόμενο.....
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 23, 2015, 09:34:49 πμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 23, 2015, 09:14:45 πμΌχι όχι φίλε ....το έχω κόψει....αν και πάντα ήταν ελεγχόμενο.....έτσι ελενχομενο πρεπει.Rothmans ειναι;Rothmans international ...η κασετίνα η μπλε....το μοναδικό τσιγάρο που έκανα...ή θα κάνω...χαχαχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...ευτυχώς στρατό πήγα..και εκεί πήγε σύννεφο.....sorry για το off topic...Καλημέρα Στέλιο μου...
Σήμερα φόρεσα....Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Χαιρετώ την παρέα!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Αλέκο και Γιώργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 23, 2015, 09:57:15 πμΧαιρετώ την παρέα!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Αλέκο και Γιώργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανεμορφο Χαρη,τι διαμετρο εχει?
Perfect. Just perfect... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.