0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos στις Φεβρουάριος 19, 2015, 17:33:11 μμΠαράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 19, 2015, 17:23:22 μμτα ρολογια σας ειναι ακριβως και τα δυο In the same place the same time κ' είναι η ώρα που οι φοιτήτριες από το Πάντειο γεμίζουν το διπλανό Cafe Restaurant...!! Και γιατι δε πατε ρε σεις στο διπλανο Cafe ??
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 19, 2015, 17:23:22 μμτα ρολογια σας ειναι ακριβως και τα δυο In the same place the same time κ' είναι η ώρα που οι φοιτήτριες από το Πάντειο γεμίζουν το διπλανό Cafe Restaurant...!!
τα ρολογια σας ειναι ακριβως και τα δυο In the same place the same time
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 19, 2015, 21:28:02 μμΠαράθεση από: Giorgos στις Φεβρουάριος 19, 2015, 17:33:11 μμΠαράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 19, 2015, 17:23:22 μμτα ρολογια σας ειναι ακριβως και τα δυο In the same place the same time κ' είναι η ώρα που οι φοιτήτριες από το Πάντειο γεμίζουν το διπλανό Cafe Restaurant...!! Και γιατι δε πατε ρε σεις στο διπλανο Cafe ??εκεί είμαστε! εννοούσα διπλανό σε αυτές, στο Πάντειο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
νομίζω ότι κατάφερε να γίνει το πιο αγαπημένο μου!Έστω κι αν άργησα πολύ να το πάρω...
Παράθεση από: marios_ch στις Φεβρουάριος 20, 2015, 18:31:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρε σταθερή αξία λέμε... Μάριε το φοράς καθόλου με το μπρασελε του..? Να την πω την αμαρτία μου...Εμένα ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με τον μπρασελε του...Απλά το λατρεύω...!!!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 20, 2015, 19:20:11 μμνομίζω ότι κατάφερε να γίνει το πιο αγαπημένο μου!Έστω κι αν άργησα πολύ να το πάρω...Πόσο μαρεσει αυτό το ρολόι....Υπέροχο Χάρη...!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.