Badass Gentleman και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 18, 2015, 15:29:11 μμΚαλησπερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkπάρα πολύ όμορφο!!!
Καλησπερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 18, 2015, 16:54:00 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 16:44:57 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 18, 2015, 15:29:11 μμΚαλησπερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΣτέλιο έιναι παρόμοια περίπτωση με το Sumo ή ξεγελάει η φωτό;Τι εννοεις Χαρη? Sent from my iPhone using Tapatalkγμτ...σήμερα δε με πιάνει (σχεδόν) κανένας....για τα lugs λέω
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 16:44:57 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 18, 2015, 15:29:11 μμΚαλησπερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΣτέλιο έιναι παρόμοια περίπτωση με το Sumo ή ξεγελάει η φωτό;Τι εννοεις Χαρη? Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 18, 2015, 15:29:11 μμΚαλησπερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΣτέλιο έιναι παρόμοια περίπτωση με το Sumo ή ξεγελάει η φωτό;
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 15:59:28 μμΠολυ ωραια φωτο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το κοκκινο στη στεφανη ιδιο με τη φανελα του Ολυμπιακου ειναι,ε;
Παράθεση από: marios_ch στις Φεβρουάριος 18, 2015, 16:52:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υπέροχη φωτογραφία Μάριε μ
όπως και να έχει είναι ρολογάρα!! Το έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πολύ!Απλά δεν το εχω με λουράκι από κοντά, παρά μόνο με μπρασελέ
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 17:13:56 μμόπως και να έχει είναι ρολογάρα!! Το έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πολύ!Απλά δεν το εχω με λουράκι από κοντά, παρά μόνο με μπρασελέΠερίμενε μέχρι να το πάρει ο Στέλιος
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 18, 2015, 14:18:32 μμΛάθος ημέρα(για μένα κάθε μέρα Σάββατο είναι )...σωστή ημερομηνία...το ίδιο ρολόι .....το πρώτο μου αυτόματο ρολόι...το πρώτο μου Seiko..η πρώτη μου αγάπη ..και παντοτινή Καλό μεσημέρι σε όλους Τι φωτογραφιαρες βγαζεις ρε φίλε!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Λάθος ημέρα(για μένα κάθε μέρα Σάββατο είναι )...σωστή ημερομηνία...το ίδιο ρολόι .....το πρώτο μου αυτόματο ρολόι...το πρώτο μου Seiko..η πρώτη μου αγάπη ..και παντοτινή Καλό μεσημέρι σε όλους
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 18, 2015, 18:56:29 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 17:13:56 μμόπως και να έχει είναι ρολογάρα!! Το έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πολύ!Απλά δεν το εχω με λουράκι από κοντά, παρά μόνο με μπρασελέΠερίμενε μέχρι να το πάρει ο Στέλιος σε μενα αναφερεσε αγαπητε? αν ναι λεφτα εχω μονο για το λουρακι
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 18, 2015, 18:59:29 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 18, 2015, 18:56:29 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 17:13:56 μμόπως και να έχει είναι ρολογάρα!! Το έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πολύ!Απλά δεν το εχω με λουράκι από κοντά, παρά μόνο με μπρασελέΠερίμενε μέχρι να το πάρει ο Στέλιος σε μενα αναφερεσε αγαπητε? αν ναι λεφτα εχω μονο για το λουρακι Σε ποιον άλλον?
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 18, 2015, 19:00:48 μμΠαράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 18, 2015, 18:59:29 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 18, 2015, 18:56:29 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 18, 2015, 17:13:56 μμόπως και να έχει είναι ρολογάρα!! Το έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει πολύ!Απλά δεν το εχω με λουράκι από κοντά, παρά μόνο με μπρασελέΠερίμενε μέχρι να το πάρει ο Στέλιος σε μενα αναφερεσε αγαπητε? αν ναι λεφτα εχω μονο για το λουρακι Σε ποιον άλλον? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.