0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλή Εβδομάδα Στράτο!!!!!Να την χαίρεσαι την υπέροχη ορκα !!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!
Παράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 16, 2015, 08:46:53 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!.. πολύ ωραίο, εύχομαι καλοφόρετο ...
καλημέρα ...
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 16, 2015, 10:37:32 πμκαλημέρα ... Πολύ μου αρέσει το premier σου Δημήτρη με το λουράκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ εδώ για σήμερα...Το αγαπημένο μου καταδυτικό απο την Seiko...και όσα ακριβότερα Seiko καταδυτικά και αν υπάρξουν..πάντα αυτό θα είναι το αγαπημένο μου της εταιρείας.Στα μάτια μου αυτό είναι το κλασσικότερο όλων μαζί με το ΜΜ300...και δεν ξέρω...αλλά όταν το φοράω...νιώθω περήφανος...δεν ξέρω γιατί ...αλλά μου φτιάχνει την ψυχολογία μου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.