0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 14, 2015, 16:43:05 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 14, 2015, 16:34:53 μμκαλησπέρα σας ... και για σήμερα ... πες μας εντυπώσεις!... Χάρη το ρολόι είναι φανταστικό για τα λεφτά του, είναι πολύ ποιοτικό. Δεν ξέρω τι μηχανή φοράει αλλά έχει τρομερή χρονομετρία ... με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Είναι Αυστηρά ντρές ρολόι ... του έχω παραγγείλει κάτι δερμάτινα λουράκια ... αλλά βλέπω δύσκολα αλλάζει χαρακτήρα ... σε κάτι πιο κάζουαλ!!!!ποιοτικά αλλά και οικονομικά είναι στην κατηγορία των seiko sarb ... με ίσως λίγο καλύτερο dial να έχει το Orient Star!!! θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα βάλουμε δίπλα-δίπλα με το sarb035 του Νικόλα και να κάνουμε ένα φώτο-συγκριτικό ...αυτά για την ώρα...
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 14, 2015, 16:34:53 μμκαλησπέρα σας ... και για σήμερα ... πες μας εντυπώσεις!
καλησπέρα σας ... και για σήμερα ...
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 14, 2015, 14:38:17 μμΘοδωρή δεν πρέπει να μας το'χεις ξαναδείξει αυτό!Ποιο είναι?Σειρα DX 6106-8599 του 1971.
Θοδωρή δεν πρέπει να μας το'χεις ξαναδείξει αυτό!Ποιο είναι?
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 14, 2015, 17:29:28 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 14, 2015, 17:26:18 μμΕγώ σήμερα.....Έχει ενδιαφέρον πίστεψε με...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 14, 2015, 17:26:18 μμΕγώ σήμερα.....Έχει ενδιαφέρον πίστεψε με...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ σήμερα.....Έχει ενδιαφέρον πίστεψε με...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραια οπισθια εχει κι αυτο Delrin?? Παντα το διαβητωνα εεε συγνωμη το ζαχαρωνα ηθελα να πω
O κουνιάδος μου, ο οποίος δεν ασχολείται με τα ρολόγια, επιμένει ότι αυτά τα 2 είναι ολόιδια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
υπάρχουν και χειρότερα!!Η γυναίκα μου που τη θεωρώ από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, όλα τα καταδυτικά μου τα βλέπει ίδια!!Όχι, πες μου!! Είμαι ή δεν είμαι κωλόφαρδος;;;
Κι έλεγα ποια είναι η διαφορά... Ο κουνιάδος σου δεν πρέπει να είναι πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι στα σταυρόλεξα τύπου "Βρείτε τις διαφορές"...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.