fruitbat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο εικονιζόμενος ιμάντας πάντως δεν χαρακτηρίζεται ως "RAF type" αφού δεν έχει καθόλου κρίκους (το RAF έιναι όντως μονός ιμάντας αλλά με δύο κρίκους). Ο ιμάντας της φωτό είναι γνωστός ως "US Mil-S-46383 type". X
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 21, 2011, 14:25:25 μμΌντως φίλε bost του πάει πολύ και αναδεικνύεται περισσότερο η κάσα του έτσι.Πετυχημένη αλλαγή!Αρχίζει και σε ψήνει το "ασχημόπαπο"??
Όντως φίλε bost του πάει πολύ και αναδεικνύεται περισσότερο η κάσα του έτσι.Πετυχημένη αλλαγή!
Να προτιμησω ενα απο chronograph.com με president?
Παιδιά να ξαναυπενθυμισω οτι με δερματινο νατο το ρολοι σας θα λαβει μπολικο εξτρα παχος.Αν δεν σας ενοχλει go for it. Εγω απο gunny πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ο jubilee μπρασελες ειναι απο την φύση του παναλαφρος και "πλαδαρος" και ως εκ τουτουεχει φανατικους φιλους και εχθρους.Εγω συγκαταλεγομαι στους φιλους εχοντας πιασει αρκετα rolex με jubilee.To SKX007 το εχω δοκιμασει μια φορα βιαστικα στην φεξη και δεν παρατηρησα κατι μεμπτο στον jubilee του.Ειναι οντως τοσο μαπα?Να προτιμησω ενα απο chronograph.com με president?
Πάνο, αν αυτό είναι το 312 και είναι 44mm, τότε νομίζω ότι το 47mm στον καρπό σου θα είναι αφύσικα μεγάλο. Φυσικά αυτο είναι απλά η γνώμη μου και επίσης γενικά δεν είμαι οπαδός των oversized.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.