0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:58:05 μμΠαράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:54:26 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......ΓιωργοςΓιώργο πίστεψε με είναι!!!Εγώ ούτε Rolex με χρυσές λεπτομέρειες δε θα φορούσα, αλλά αυτό το ρολόι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι μαγικό.Πάρε το με κλειστά τα μάτια....είναι για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές!Ποιο χρωμα ειναι το ωραιότερο λες;Φιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:54:26 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......ΓιωργοςΓιώργο πίστεψε με είναι!!!Εγώ ούτε Rolex με χρυσές λεπτομέρειες δε θα φορούσα, αλλά αυτό το ρολόι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι μαγικό.Πάρε το με κλειστά τα μάτια....είναι για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κολυμβητικός, καθημερινός σύντροφος...εδώ και χρόνια Καλησπέρα και χαρούμενη εβδομάδα σε όλους
Παράθεση από: eisenberg στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:13:24 μμπάρα....μα πάρα πολύ όμορφο...!!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στο δικό σου χέρι μου αρέσει, αλλά δεν είναι του δικού μου στυλ (ως γνωστόν )
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.