kastor77, Wolf-, Ser και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι
Ετοιμοι για βολτα παραλια...θαυμασια μερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:46:53 μμπολυ μου αρεσει
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:54:26 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......ΓιωργοςΓιώργο πίστεψε με είναι!!!Εγώ ούτε Rolex με χρυσές λεπτομέρειες δε θα φορούσα, αλλά αυτό το ρολόι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι μαγικό.Πάρε το με κλειστά τα μάτια....είναι για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:58:05 μμΠαράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:54:26 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......ΓιωργοςΓιώργο πίστεψε με είναι!!!Εγώ ούτε Rolex με χρυσές λεπτομέρειες δε θα φορούσα, αλλά αυτό το ρολόι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι μαγικό.Πάρε το με κλειστά τα μάτια....είναι για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές!Ποιο χρωμα ειναι το ωραιότερο λες;Φιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:59:19 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:58:05 μμΠαράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:54:26 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 22:49:44 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:12:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε σου κάνω παρέα σήμερα φίλε....Υπέροχο ρολόι..να το χαίρεσαι άτιμε, θα με κάνεις να το ξαναπάρω!!! Ειναι τόσο ομορφο και απο κοντα τελικα;Φιλικά .......ΓιωργοςΓιώργο πίστεψε με είναι!!!Εγώ ούτε Rolex με χρυσές λεπτομέρειες δε θα φορούσα, αλλά αυτό το ρολόι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι μαγικό.Πάρε το με κλειστά τα μάτια....είναι για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές!Ποιο χρωμα ειναι το ωραιότερο λες;Φιλικά .......Γιωργοςόλα έχουν τη χάρη τους! Εγώ έχω δει αυτό, το κλασσικό μαύρο, το λαχανί και το μπλέ!!Αν δεν είχα πιο ακριβά ρολόγια, θα το επαίρνα σε όλα τα χρώματα!
με 3-4 κρουασάν σου το δίνει χαλαρά ο Αλέκος!!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2015, 23:13:06 μμμε 3-4 κρουασάν σου το δίνει χαλαρά ο Αλέκος!!! Ούτε με ολόκληρη την μπουλανζερι λέμε....χαχαχα...Γιώργο στα είπε όλα ο Χάρης...αν και πιστεύω πιο πολύ το σκέτο θα το φορέσεις πιο πολύ...Ψαξτο στο φορουμ έχουν γραφτεί πάρα πολλά...
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 08, 2015, 17:04:52 μμΠαράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 08, 2015, 16:53:18 μμγια ριξε μια την μπουκλαΕνταξει μια απλη μπουκλα ειναι αλλα εγω την βρισκω πανεμορφη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkπαρα πολυ ωραια deployment μπουκλατο λουρι 21mm ειναι?
Παράθεση από: constantine στις Φεβρουάριος 08, 2015, 16:53:18 μμγια ριξε μια την μπουκλαΕνταξει μια απλη μπουκλα ειναι αλλα εγω την βρισκω πανεμορφη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
για ριξε μια την μπουκλα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.