0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 04, 2015, 23:24:20 μμΤι άλλο για σήμερα μου αρέσει ... χρονογράφος με στρατιωτικό χαρακτήρα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) καλοφόρετο ...
Τι άλλο για σήμερα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
upload a gif
Καλημερες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερες....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 04, 2015, 21:21:47 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 04, 2015, 16:12:07 μμ τέλειο ρολόι ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ευχαριστώ Δημήτρη!!Νομίζω ότι μετά από το Ω, ένα Rolex είναι η επόμενη καλύτερη σου κίνηση!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 04, 2015, 16:12:07 μμ τέλειο ρολόι ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολλές καλημέρες!
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 05, 2015, 10:54:51 πμΚαλημερες....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το έχεις ερωτευτεί έτσι? Τέλειο
Παράθεση από: kafu στις Φεβρουάριος 05, 2015, 11:46:26 πμΚαλημερες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ όμορφο
Εγώ για σήμερα ...Seiko white Stargate
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 04, 2015, 23:24:20 μμΤι άλλο για σήμερα [/URL]Πολύ πολύ όμορφο!Αξίζει το ρολόι αυτό με τα χίλια!!!Και xωρίς το φαουλ με την υφη της κάσας ανάμεσα στα λαγκς!
Τι άλλο για σήμερα [/URL]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.