0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς το δέχτηκες!Καινούργιο έγινε!Πόσα πλήρωσες; (πολλά εγκεφαλικά θα πάθω το ξέρω...)
Παράθεση από: constantine στις Ιανουάριος 30, 2015, 13:31:17 μμphoto uploadΦίλε θέλω να το δω απο κοντά αυτό το ρολόι....Τέλειο Κώστα!!!!!!!
photo upload
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 30, 2015, 13:33:49 μμΠαράθεση από: constantine στις Ιανουάριος 30, 2015, 13:31:17 μμphoto uploadΦίλε θέλω να το δω απο κοντά αυτό το ρολόι....Τέλειο Κώστα!!!!!!!Κι εγω να δω το Precista
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 30, 2015, 10:13:21 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πάρα πολύ καλή φωτογραφία Γιώργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το ρολόι............................>(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για κανονίστε κανένα ΦΑΙ.........αντε Αλέκοοοο
Σήμερα αποφάσισα να βάλω κάτι σε 38mm!!!!!!! (Το τόλμησα και αυτό.. Που ρε παιδιά ο Vagelis... να το δει να πάθει σοκ!) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: IronHawk στις Ιανουάριος 30, 2015, 15:17:58 μμΣήμερα αποφάσισα να βάλω κάτι σε 38mm!!!!!!! (Το τόλμησα και αυτό.. Που ρε παιδιά ο Vagelis... να το δει να πάθει σοκ!) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σου παει!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.