dsmlogger και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση ή για τις εκλογές το έβαλες;
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 24, 2015, 12:16:57 μμΉρεμο πρωινό Σαββάτου...βροχερό...ας πιούμε τις βιταμίνες μας..Καλημέρες...Πολυ ωραία φωτο Αλεξ!!!!!
Ήρεμο πρωινό Σαββάτου...βροχερό...ας πιούμε τις βιταμίνες μας..Καλημέρες...
Ήρεμο πρωινό Σαββάτου...βροχερό...ας πιούμε τις βιταμίνες μας..Καλημέρες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
απο αυριο αλλαζουν ολα ή οχι?
τα skx173 του Πάνου και του Κων/νου, το SBBN017 το Δημήτρη..και το scubapro 450 6309 Του Θοδωρή....ΜΑ ΤΙ Seiko μέρα είναι αυτή? Καλοφόρετα παίδες Τα σέβη μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 24, 2015, 15:49:02 μμτα skx173 του Πάνου και του Κων/νου, το SBBN017 το Δημήτρη..και το scubapro 450 6309 Του Θοδωρή....ΜΑ ΤΙ Seiko μέρα είναι αυτή? Καλοφόρετα παίδες Τα σέβη μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 24, 2015, 15:47:04 μμαπο αυριο αλλαζουν ολα ή οχι? Δεν ξερω,ολα πλεον μου φαινονται.... καρμπον
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.