0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ηλιολουστη χειμωνιατικη μερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 10, 2015, 15:50:15 μμΜια ηλιολουστη χειμωνιατικη μερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkεξαιρετικό!!!
Thanks παιδες!Και σε monochrome (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:06:51 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το αγαπημένο μου!!Κακώς που δεν είναι και το δικό σου αγαπημένο!! (πολύ όμορφη φωτογραφία)
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:10:49 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:06:51 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το αγαπημένο μου!!Κακώς που δεν είναι και το δικό σου αγαπημένο!! (πολύ όμορφη φωτογραφία)Ευχαριστω Χαρη...Καθε αλλο.... το sumo ειναι το πρωτο μου καλο ρολοι και του εχω και εγω μεγαλη αδυναμια....Απλα ως πιο καινουργιο δινω λιγο περισσοτερο χρονο στο Lld
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:14:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:10:49 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 10, 2015, 16:06:51 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το αγαπημένο μου!!Κακώς που δεν είναι και το δικό σου αγαπημένο!! (πολύ όμορφη φωτογραφία)Ευχαριστω Χαρη...Καθε αλλο.... το sumo ειναι το πρωτο μου καλο ρολοι και του εχω και εγω μεγαλη αδυναμια....Απλα ως πιο καινουργιο δινω λιγο περισσοτερο χρονο στο Lldτώρα με καθησύχασες Γιώργο!!Τo Sumo είναι ρολογάρα!! Κανείς δε μετανιώνει για την αγορά του!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 10, 2015, 15:09:56 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 10, 2015, 11:21:54 πμκαλημέρα ... συνεχίζουμε και σήμερα με stargate ... εξαιρετική φωτό ενός πολύ όμορφου ρολογιού!+1 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 10, 2015, 11:21:54 πμκαλημέρα ... συνεχίζουμε και σήμερα με stargate ... εξαιρετική φωτό ενός πολύ όμορφου ρολογιού!
καλημέρα ... συνεχίζουμε και σήμερα με stargate ...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 09, 2015, 16:32:27 μμκαλοφορετο ΧαρηΠως νοιωθεις?Ολοκληρωμενος?χαχαχαχαΒλεπω,πρωτη μερα,υπηρεσια τοβαλες
Παράθεση από: gerogian στις Ιανουάριος 10, 2015, 11:12:43 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)perfect combo!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.