Watchgeek και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευτυχώς γιατί δεν μου άρεσε Καλό μήνα!Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άφιξη στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και έτοιμος για την συνάντηση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καποια στιγμη πρέπει να κανουμε μια συνάντηση ολοι μαζι καπου Νικολα.
..ώπα, λάθος φωτό παιδιά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 01, 2014, 09:10:45 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε το προτιμώ με το άλλο λουράκι...
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 01, 2014, 11:18:30 πμΠαράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 01, 2014, 09:10:45 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε το προτιμώ με το άλλο λουράκι...Σπαω την μονοτονια!!
Παράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 01, 2014, 11:20:33 πμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 01, 2014, 11:18:30 πμΠαράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 01, 2014, 09:10:45 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε το προτιμώ με το άλλο λουράκι...Σπαω την μονοτονια!!και πάρα πολύ καλά κάνεις....η ποικιλία είναι ένας τρόπος να...καταπολεμάμε το πάθος μας!
Παράθεση από: stavros_ch στις Δεκέμβριος 01, 2014, 10:23:00 πμΆφιξη στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και έτοιμος για την συνάντηση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλά ρε συ, πόσους καφέδες θα πιεις σήμερα;;.....το ρολόι υπεράνω κριτικής!! Θέλω πολύ να το δω κι από κοντά!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.