0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποτοτε που εμπλεξα με εσας στο forum εχω ξεκινησει ανασκαφες! Ευτυχως!!!Πολυ ταλαιπωρημενο και ΠΟΛΥ καιρο στο συρταρι αφορετο
χεχεχεχω !!! και μαλιστα ισως να το ειχα στο συρταρι αφορετο και κανα χρονο!Απλα ειναι ταλαιπορημενο το κακομοιρο και εχω διλλημα για να του κανω ενα καλο retoration η να το αφησω ετσι !
Παράθεση από: mandrakoukos στις Νοέμβριος 12, 2014, 09:25:43 πμχεχεχεχω !!! και μαλιστα ισως να το ειχα στο συρταρι αφορετο και κανα χρονο!Απλα ειναι ταλαιπορημενο το κακομοιρο και εχω διλλημα για να του κανω ενα καλο retoration η να το αφησω ετσι !Το θεωρώ από τα ωραιότερα ρολογια της seiko.Vintage χρονογράφος-πανέμορφος ...............για μένα αξίζει να του κάνεις ένα καλό restoration.
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 12, 2014, 09:35:51 πμΠαράθεση από: mandrakoukos στις Νοέμβριος 12, 2014, 09:25:43 πμχεχεχεχω !!! και μαλιστα ισως να το ειχα στο συρταρι αφορετο και κανα χρονο!Απλα ειναι ταλαιπορημενο το κακομοιρο και εχω διλλημα για να του κανω ενα καλο retoration η να το αφησω ετσι !Το θεωρώ από τα ωραιότερα ρολογια της seiko.Vintage χρονογράφος-πανέμορφος ...............για μένα αξίζει να του κάνεις ένα καλό restoration.Συμφωνώ απόλυτα με το Νικόλα!!
Αττικη ειμαι Κερατσινι.Και δουλευω μεταμορφωση οπου παλι βολευει!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.