Παιδιά, όπως πολύ καλά ξέρετε, τα αυτόματα Seiko SKX είναι από τα πιο αγαπημένα και προμοταρισμένα ρολόγια σ' όλα τα ρολογοφόρα παγκοσμίως, οπότε σε συνδυασμό με την οικονομική τους τιμή, η αγορά τους είναι σα μονόδρομος ένα πράμα.
Δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση εγώ. Απλά δεν ήθελα τα παγωτά ξυλάκι και τις σαμπάνιες στο dial που λέει ο νικόλαςτζι.
Με το που πήρε ένα 173 καινούργιο ο ψηλός το καλοκαίρι, το κράτησε βιτρίνα και αποφάσισε να το δώσει, είπα απλά το παίρνω χωρίς πολλά πολλά.
Το ρολόι δεν χρειάζεται περιγραφή. Είναι τόσο γνωστό σε όλους όπως ένα μέλος της οικογένειάς σας. Είναι απλά τόσο iconic για έναν WIS όσο και το submariner.
Επαναλαμβάνω ότι ο jubilee για μένα είναι δεύτερη φύση, γιατί τον έχω μόνιμα (με ελάχιστες διακοπές) τα τελευταία 4 χρόνια στο GMT, οπότε τον θεωρώ το πιο φυσιολογικό πράγμα στο ρολόι
Η πλάκα είναι ότι όταν του βάλεις ΝΑΤΟ, είναι σα να είναι το ρολόι φτιαγμένο γι' αυτό. Αν του βάλεις το Flat vent rubber, είναι σα να είναι φτιαγμένο για αυτό. Στο τσακ είμαι να του πάρω τον μαμίσιο President στα 72 ευρώ, αλλά μάλλον θα τον πάρω.
Εν κατακλείδι είναι ρολόι για κάθε αξίας ρολοσυλλογή, έχει δεν έχει χρόνο στον καρπό.
EDIT : Τον χτύπησα, τώρα που είμαι και ζεστός