0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σταυρο,καλοριζικο,πολυ καλες φωτο!
Παράθεση από: Vagelis στις Οκτώβριος 29, 2014, 11:52:17 πμΠαράθεση από: stavros_ch στις Οκτώβριος 29, 2014, 11:41:01 πμΠολύ ωραίο Σταύρο!Ποιο μοντέλο είναι;Βαγγέλη ειναι το SKA561P1 Air Divers με μπλε Isofrane. Πολύ καλο ρολοι απο τα αδικημενα Seiko θα ελεγα. Κρυσταλλο ζαφειρι, βιδωτο μπουτον, ενδειξη φορτισης απο το δείκτη δευτερόλεπτων το κανουν ενα πολυ ποιοτικο diver.
Παράθεση από: stavros_ch στις Οκτώβριος 29, 2014, 11:41:01 πμΠολύ ωραίο Σταύρο!Ποιο μοντέλο είναι;
Παράθεση από: george_fl74 στις Οκτώβριος 28, 2014, 21:58:22 μμΝα σπάμε λίγο τη μονοτονία των Seiko.... και των Rolex sorry για τη φτωχή φωτό..μάλλον η επόμενη μου αγορά θα είναι ψηφιακή με καλό μάκροΠολύ όμορφο ρολόι να το χαίρεσαι.
Να σπάμε λίγο τη μονοτονία των Seiko.... και των Rolex sorry για τη φτωχή φωτό..μάλλον η επόμενη μου αγορά θα είναι ψηφιακή με καλό μάκροΠολύ όμορφο ρολόι να το χαίρεσαι.
Παράθεση από: Vagelis στις Οκτώβριος 29, 2014, 14:03:24 μμΗ αίσθηση της μηχανής στον καρπό όλα τα λεφτά!
niiice. Είχα (και έχω) ευκαιρίες να αγοράσω 7750 σε καλές τιμές (300-400 γιούρο) αλλά λίγο με κρατάει το θέμα του κόστους του σέρβις γιατί πρόκειται για ρολόγια ποιοτικά μεν αλλά 5+ ετών από στόκ. Οι καιροί γαρ σφιχτοί.
Παράθεση από: george_fl74 στις Οκτώβριος 30, 2014, 12:16:00 μμniiice. Είχα (και έχω) ευκαιρίες να αγοράσω 7750 σε καλές τιμές (300-400 γιούρο) αλλά λίγο με κρατάει το θέμα του κόστους του σέρβις γιατί πρόκειται για ρολόγια ποιοτικά μεν αλλά 5+ ετών από στόκ. Οι καιροί γαρ σφιχτοί. Ε, πες και σ'εμάς που είναι οι ευκαιρίες (που δε μας κρατάει το σέρβις)!400€ έχει σκέτη η μηχανή οπότε παίρνεις 2 και έχεις το ένα για ανταλλακτικά (ειδικά άμα είναι καινούργια στοκ!!!)!
Παράθεση από: Vagelis στις Οκτώβριος 30, 2014, 12:26:03 μμΠαράθεση από: george_fl74 στις Οκτώβριος 30, 2014, 12:16:00 μμniiice. Είχα (και έχω) ευκαιρίες να αγοράσω 7750 σε καλές τιμές (300-400 γιούρο) αλλά λίγο με κρατάει το θέμα του κόστους του σέρβις γιατί πρόκειται για ρολόγια ποιοτικά μεν αλλά 5+ ετών από στόκ. Οι καιροί γαρ σφιχτοί. Ε, πες και σ'εμάς που είναι οι ευκαιρίες (που δε μας κρατάει το σέρβις)!400€ έχει σκέτη η μηχανή οπότε παίρνεις 2 και έχεις το ένα για ανταλλακτικά (ειδικά άμα είναι καινούργια στοκ!!!)!Βασικά κατάλαβα!Σουηδία τα βρίσκεις τόσο, έτσι; Εγώ στη θέση σου θα χτύπαγα κάνα Omega με αυτά τα λεφτά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.