0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα φόρεσα κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω upload από τη δουλειά. Αρχίζει όμως από El και τελειώνει σε Primero (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απόγευμα οι πρώτες φωτό και το ΣΚ παρουσίαση
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άμα ο άνθρωπος είναι σαδιστής .... Καλώς το δέχτηκες Sol.Βαρύ και σημαντικό το όνομα, πανέμορφο το ρολόι! Καλοφόρετο!
ΣΚ?οκ!!!!καλοριζικο!!!
Καλοφόρετο Ανδρέα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Να δείχνει μόνο καλές ώρες.
Sol μονο καλες ωρες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ένα πανέμορφο κομμάτι με ένα κορυφαίο μοτέρ.Καλοφόρετο και πάντα με υγεία φίλε Sol.X
Με γειές Sol. Φοβερό κομμάτι. Να το χαίρεσαι. Εγώ πάντως από την χαρά μου θα του είχα βγαλει καμιά 50αρια φωτό ακόμα και με σπερματσέτα (εδώ 10 βγάζω σε μεταχειρισμένο λουράκι )
Συγκινητικό ρολόι...
.......δεν λέω καλορίζικο άν δεν ανέβουν ...........τουλάχιστον 20 φωτό.......... .......με γειές ......να δείχνει μόνο καλές ώρες.........
Sol Invictus καλορίζικο !!!! Απλή η καλύτερη εταιρία για μένα..( άλλωστε την έχω και avatar..) σε μία απο τις καλύτερες της δημιουργίες !!!! Εξαιρετική επιλογή έκανες και την θεωρώ και επένδυση, πολύ καλή!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο Sol. Το ήθελες καιρό, να είσαι καλά να χαρείς την ρολογάρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.