0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 17:56:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpretzel,λεει στη μπλουζα?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 18:03:10 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 17:56:48 μμΣτάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpretzel,λεει στη μπλουζα? <<τί λέει>> ρωτάς; τί χρώμα είναι αυτό, έπρεπε να ρωτάς......ο ένας κόκκινο αυτοκίνητο, ο άλλος πράσινα γράμματα στην μπλούζα.... τα έχουμε παίξει τελείως μου φαίνεται...τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 17:56:48 μμΣτάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpretzel,λεει στη μπλουζα?
Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μoon κι εγώ παιδιά σήμερα, στη δουλειά. Αναγκαστικά...
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 18:20:35 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 18:03:10 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 27, 2014, 17:56:48 μμΣτάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkpretzel,λεει στη μπλουζα? <<τί λέει>> ρωτάς; τί χρώμα είναι αυτό, έπρεπε να ρωτάς......ο ένας κόκκινο αυτοκίνητο, ο άλλος πράσινα γράμματα στην μπλούζα.... τα έχουμε παίξει τελείως μου φαίνεται...τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!Τα ύστερα του κόσμου!Σε λίγο θα δούμε το Χάρη με nato στο explorer και το batman με δικό του moonwatch!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν είναι δικό μου, παιδιά. Του batman είναι, το δανείστηκα.
Παράθεση από: stavros_ch στις Σεπτέμβριος 26, 2014, 21:03:53 μμΠαράθεση από: Stratos στις Σεπτέμβριος 26, 2014, 11:26:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σπερνει...και στο wus(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Stratos στις Σεπτέμβριος 26, 2014, 11:26:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σπερνει...
Το ένα ομορφότερο απο το άλλο βλέπω σήμερα!!! Εδω είχε καλό καιρό, ευκαιρία να "γεμίσουν" τα ηλιακά ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.