0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το απολυτο!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλη εβδομαδαupload picture
Παράθεση από: constantine στις Σεπτέμβριος 15, 2014, 08:57:32 πμκαλη εβδομαδαupload pictureΩραία φωτό!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)επειδη τα συνδιαζω ολα... ρουχα με λουρακια... ειμαστε και stylist
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 15, 2014, 18:09:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)επειδη τα συνδιαζω ολα... ρουχα με λουρακια... ειμαστε και stylist ΤΟ ρολόι!!!! ...
Παράθεση από: nicholas.d στις Σεπτέμβριος 15, 2014, 13:44:55 μμΤώρα περισσότερο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ερωτευμένος....Ωραιος.....21jewels η ebay;Sent from my LG G2 using tapatalk
Τώρα περισσότερο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ερωτευμένος....
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 15, 2014, 18:03:35 μμΠαράθεση από: constantine στις Σεπτέμβριος 15, 2014, 08:57:32 πμκαλη εβδομαδαupload pictureΩραία φωτό!ηθελε λιγο πιο αριστερα το ρολοι να μην φαινεται καθολου το toshiba...
οπως ειπα εχω κολλησει τους φιλους μου seiko αρρωστια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ο ενας... την ειχα βαλει προχτες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ο αλλος... και θα κοιταξω να σας δειξω ολες τις παραγγελιες που εχω κανει απο creation... να δουν και μερικοι δυσπιστοι...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.