0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 16, 2014, 18:03:31 μμΠαράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 16, 2014, 16:52:46 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάργα?θελει κι ερωτηση?σημα κατατεθεν το νησακιε ρε τι μου θυμιζεις τωρα?Στο Νικο το λεω(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicholas.d στις Αύγουστος 16, 2014, 16:52:46 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάργα?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δροσερές καλημέρες ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ντου γιου νοου παντοφλα?? σγα...σγα.. φιλουρες..
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 17, 2014, 00:36:09 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 16, 2014, 20:16:15 μμTnx, σε όλους... ψαγμενη κατασταση το λουριδικια σου επιλογη?ναι, εγώ το διάλεξα, είναι φρέσκο το φοράω λίγες ήμερες .... ήθελα λιγο χρωματακι γιατι ειχε πολύ μαυρίλα το ρολόι... νομίζω έκατσε καλέ !!!
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 16, 2014, 20:16:15 μμTnx, σε όλους... ψαγμενη κατασταση το λουριδικια σου επιλογη?
Tnx, σε όλους...
το φορουμ των Seiko
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 17, 2014, 13:49:32 μμτο φορουμ των Seiko και citizen και orient
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.