0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σωστά....ξέρω όμως να παραδέχομαι τα λάθη μου....βέβαια, αν θα ξαναπάρω citizen θα είναι το ίδιο σε άλλο χρώμα, ή καμιά όρκα - μέχρι εκεί είμαι!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 11, 2014, 17:26:25 μμσωστά....ξέρω όμως να παραδέχομαι τα λάθη μου....βέβαια, αν θα ξαναπάρω citizen θα είναι το ίδιο σε άλλο χρώμα, ή καμιά όρκα - μέχρι εκεί είμαι!ποτε μη λες ποτε
Νικολα μονο μεταχειρισμενο πια.το ειχε μεχρι πριν λιγο καιρο το e-men στα 400€ που ηταν η καλυτερη τιμη που το ειχα βρει σε ολη την υφηλιο.κατι 500-600 που ζητανε μερικοι ειναι για γελια
Εγω παντως αν ξαναβρω τα λεφτα θα ξαναχτυπησω το συγκεκριμενο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σημερα δεν ειχε κοσμο εδω στο Κάστρο.Απεναντίας στη Κυλλήνη χαμος.Στάλθηκε από το C1505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 11, 2014, 16:36:12 μμΣουπερ!Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 11, 2014, 16:41:25 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 11, 2014, 16:36:12 μμΣουπερ!Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο σουπερ δεν μου φτανειειπες θα ανεβεις θα συγκρινεις και θα πεις(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ειστε "κοντοχωριανοι" τωρα Κωστα;D
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.