0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using Tapatalk
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 07, 2014, 12:12:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using TapatalkΩραίο δίδυμο Πάνο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 07, 2014, 12:12:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ολα ωραια, αλλα...θα σου βαλω μειοντο καουτσουκ θελει 22αρι οχι 20αρι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εκτος κι αν το κανεις οπως ο ..Bechkamfree image hosting
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 07, 2014, 23:14:03 μμΠαράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 07, 2014, 12:12:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ολα ωραια, αλλα...θα σου βαλω μειοντο καουτσουκ θελει 22αρι οχι 20αρι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εκτος κι αν το κανεις οπως ο ..Bechkamfree image hosting έχεις δίκιο αλλα είναι 22αρι! Φορά τις χοντρές μπαρετες της Seiko και δυστυχώς φαίνεται έτσι Sent from my Iphone using Tapatalk
ας απαντήσει ο Στέλιος κι ο Νικόλας που το είδαν από κοντά σήμερα.... Εμένα μου αρέσει πολύ....αν δε μου "καθόταν" η αγορά του, θα το έλεγα.Όλοι όσοι το είδαν μέχρι σήμερα, τους αρεσε πολύ!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 23:20:29 μμας απαντήσει ο Στέλιος κι ο Νικόλας που το είδαν από κοντά σήμερα.... Εμένα μου αρέσει πολύ....αν δε μου "καθόταν" η αγορά του, θα το έλεγα.Όλοι όσοι το είδαν μέχρι σήμερα, τους αρεσε πολύ!μεθαυριο φευγω και το ρολοι μαλλον θα το παρω οταν γυρισω σημερα το μεσημερι στο elta track and trace εγραφε αφιξη στη χωρα προορισμου ipsκαι τωρα δεν το βλεπω πουθενα που στο διατσο πηγε?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 07, 2014, 23:47:58 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 23:20:29 μμας απαντήσει ο Στέλιος κι ο Νικόλας που το είδαν από κοντά σήμερα.... Εμένα μου αρέσει πολύ....αν δε μου "καθόταν" η αγορά του, θα το έλεγα.Όλοι όσοι το είδαν μέχρι σήμερα, τους αρεσε πολύ!μεθαυριο φευγω και το ρολοι μαλλον θα το παρω οταν γυρισω σημερα το μεσημερι στο elta track and trace εγραφε αφιξη στη χωρα προορισμου ipsκαι τωρα δεν το βλεπω πουθενα που στο διατσο πηγε?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ξεκίνα τα τηλέφωνα και ψάξε το!! Δε γίνεται να φύγεις χωρίς αυτό!!Αν μπορούσα να γράψω σε κοινή θέα τί έκανα για να παραλάβω άμεσα το δικό μου θα πεθαίνατε στο γέλιο!....τα παιδιά που ήπιαμε σήμερα καφέ και τους το είπα δεν το πίστευαν!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.