0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιο με το racing!!
Καλο ΣΚ σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 04, 2014, 11:29:07 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πω!! πω!!τι μας κανεις βρε ΜαριεΝα σου πω Ποσο ειναι ακριβως χωρις την κορωνα?Κι αν μπορεις να μου πεις,σε σχεση με το skx007 ποιο φαινεται μεγαλυτερο?ευχαριστω
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 04, 2014, 15:12:13 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 04, 2014, 11:29:07 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)πω!! πω!!τι μας κανεις βρε ΜαριεΝα σου πω Ποσο ειναι ακριβως χωρις την κορωνα?Κι αν μπορεις να μου πεις,σε σχεση με το skx007 ποιο φαινεται μεγαλυτερο?ευχαριστω φιλε χωρις την κορωνα πρεπει να ειναι στα 41-42, στο site λεει 43.5 με την κορωνα.επειδη ειχα και το skx011 μπορω να πω οτι σιγουρα αυτο δειχνει μεγαλυτερο ρολοι στον δικο μου καρπο τουλαχιστον και ελαφρως πιο ψηλο.το θες καιρο, χτυπα!!
που θα βρω ενα τετοιο καντραν?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.