Chameleon, jimkar και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 08, 2014, 15:09:24 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Ιούλιος 08, 2014, 12:24:51 μμΣτάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαινούριο Γιώργο? Καλορίζικο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ίσως το πιο ιδανικό ρολόι για καλοκαίρι / παραλία.καλοριζικο,το νεο μοντελο ειναι?Νεο αποκτημα Νίκο ναι, νασαι καλά, οτι πρέπει για καλοκαιρινές βουτιές όντως.!!!
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούλιος 08, 2014, 12:24:51 μμΣτάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαινούριο Γιώργο? Καλορίζικο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ίσως το πιο ιδανικό ρολόι για καλοκαίρι / παραλία.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2014, 09:39:30 πμΠρωϊνό μπανάκι σήμερα... Καλημέρα σε όλους.Πολύ ωραία φωτό!
Πρωϊνό μπανάκι σήμερα... Καλημέρα σε όλους.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 08, 2014, 15:03:42 μμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2014, 09:39:30 πμΠρωϊνό μπανάκι σήμερα... Καλημέρα σε όλους.Πολύ ωραία φωτό!δυνατο πακετο
Από το '85, Γιώργο. Σχεδόν 30 χρόνια...!Κάπου στα μισά των 90's, ανανεώθηκε, απέκτησε βιδωτό πίσω καπάκι, (πριν ήταν φλαντζωτό με βιδάκια),αλλά σαν σχήμα παρέμεινε αναλλοίωτο... All time classic.
George_, πάρτο όσο κυκλοφορεί ακόμα. Τέτοιο ρολόι δεν ξαναβγαίνει...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 8020D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.