P.I.T., Wolf- και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούλιος 06, 2014, 16:07:23 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 06, 2014, 16:03:36 μμσε κανενα ρολοι ,δεν αρεσει το αλατιΝαι αλλα εκτος απο το να σε κανει να αλλαξεις φλατζες συχνοτερα δεν εχεις αλλο θεμα, στα casio πας για αλλαγη μπεζελ και λουρακι (που αν ειναι παλιο μοντελο λες αμαν μεχρι να τα βρεις...και αν), παθων παλιοτερα και μαθων πλεον.....Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkφαντασου καποιον με vintage Rolex!
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 06, 2014, 16:03:36 μμσε κανενα ρολοι ,δεν αρεσει το αλατιΝαι αλλα εκτος απο το να σε κανει να αλλαξεις φλατζες συχνοτερα δεν εχεις αλλο θεμα, στα casio πας για αλλαγη μπεζελ και λουρακι (που αν ειναι παλιο μοντελο λες αμαν μεχρι να τα βρεις...και αν), παθων παλιοτερα και μαθων πλεον.....Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε κανενα ρολοι ,δεν αρεσει το αλατι
δεν νομιζω να βρεις π.χ για 5513
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 8020D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 06, 2014, 15:57:26 μμΠάνο δεν ξέρω πώς είναι από κοντά, πάντως από "φωτογένεια" σκίζει!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 06, 2014, 17:37:35 μμΠαράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 06, 2014, 15:57:26 μμΠάνο δεν ξέρω πώς είναι από κοντά, πάντως από "φωτογένεια" σκίζει!!Χάρη, ζωντανά είναι ακόμα πιο ωραίο.....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.