0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνο μου χίλια ευχαριστώ!! Με γλύτωσες από τον κόπο να ψάχνω, σε μια εποχή που θέλω η μέρα να έχει 40 ώρες, για να προλάβω αυτά που θέλω να κάνω καθημερινά!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 02, 2014, 23:16:26 μμΠάνο μου χίλια ευχαριστώ!! Με γλύτωσες από τον κόπο να ψάχνω, σε μια εποχή που θέλω η μέρα να έχει 40 ώρες, για να προλάβω αυτά που θέλω να κάνω καθημερινά!!Ο giorgos mg μας άνοιξε τα μάτια.
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 02, 2014, 23:19:36 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 02, 2014, 23:16:26 μμΠάνο μου χίλια ευχαριστώ!! Με γλύτωσες από τον κόπο να ψάχνω, σε μια εποχή που θέλω η μέρα να έχει 40 ώρες, για να προλάβω αυτά που θέλω να κάνω καθημερινά!!Ο giorgos mg μας άνοιξε τα μάτια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 02, 2014, 23:16:26 μμΠάνο μου χίλια ευχαριστώ!! Με γλύτωσες από τον κόπο να ψάχνω, σε μια εποχή που θέλω η μέρα να έχει 40 ώρες, για να προλάβω αυτά που θέλω να κάνω καθημερινά!!Ήδη παράγγειλα από το μεσημέρι ένα καινούριο iso για μένα και μπαρέτες σαν κι αυτές και για τους δυο μας Χάρη!
Μόνο που αυτές που παρήγγειλα εγώ έχουν 1.2μμ πάχος στην άκρη...Λές να μην ταιριάζουν;
Θα έρθουν και θα δούμε.Επίσης με γειά σου το ΜΜ και το iso και σ ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια, που δε μου αξίζουν φυσικά...
Αλλη παραλια σημερα και αλλο ρολοι για βουτιες.....καλησπερες.!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.