0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω άλλες δυο φορές τόσα. Ψάχνω 2 ωρες τι θα βάλω στο ΜΜ300.Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι και ψυχαναγκαστικός και πρέπει να τα ξαναβάζω στα σακουλάκια!Όσο για το ΜΜ300, αν καθυστερήσεις λίγο ακόμα, θα το χάσεις το launch window...Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σα να τον βλέπω με το παπί το innova το 15ετιας και πισω κουτι με ρεκλάμες κολλημένες πάνω και μέσα το πέλαγος και να περνάει με κόκκινα μέσα στη νύχτα για να σου το φέρει ζεστό. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Νικόλα!!! Σούπερ!!....ξέρω, κόλλησε στον καρπό σου και δε βγαίνει!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα....Ενώ έχω αγοράσει κάμποσα λουρακια.....πάντα στο τέλος βάζω αυτό ...ή δεν έχω βρει το σωστό..ή απλά μου αρέσει μα αλλάζω συνέχεια λουρακια.....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 05, 2014, 11:31:16 πμΜπράβο Νικόλα!!! Σούπερ!!....ξέρω, κόλλησε στον καρπό σου και δε βγαίνει!κανεις ζημΝιες!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.