jimkar, fruitbat, Sakism και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2014, 17:07:44 μμΠαράθεση από: lakib0i στις Ιούνιος 02, 2014, 16:56:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σήμερα μου φαίνεται ότι κάτι έχουν πάθει όλοι .....δηλαδή μόνο εγώ έπαθα πλάκα;Ρε φίλε το ρολόι που φοράς ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΑ!!!Θα μας τρελλάνεις τελείως;Εκτός αν ήσουν στην Ελβετία τις μέρες της έκθεσης....
Παράθεση από: lakib0i στις Ιούνιος 02, 2014, 16:56:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω κλασσικα, το αγαπημενο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
παίδες σόρρυ...είμαι τόσο κουρασμένος που αποκοιμήθηκα...Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ όμορφο το Σούμο μου έτσι όπως το έκανα! (σαν τα μούτρα μου)Μου αρέσει πολύ!!Γιώργο σε λίγο όποιο ρολόι φοριέται (παγκοσμίως) θα νομίζεις ότι είναι δικό μου!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2014, 19:24:59 μμπαίδες σόρρυ...είμαι τόσο κουρασμένος που αποκοιμήθηκα...Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ όμορφο το Σούμο μου έτσι όπως το έκανα! (σαν τα μούτρα μου)Μου αρέσει πολύ!!Γιώργο σε λίγο όποιο ρολόι φοριέται (παγκοσμίως) θα νομίζεις ότι είναι δικό μου!! Αφού να φανταστείς ότι όταν πήρα το moon μου έστειλε πμ και με ρώτησε αν είναι το δικό σου!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα παιδες.!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.