giorgio_cooper, rpdrummer, Watchgeek και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 02, 2014, 14:22:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ την κατάλαβα!Το φορας στο άλλο χέρι? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα παιδες.!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούνιος 02, 2014, 16:56:39 μμΚαλησπερα παιδες.!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλησπέρα Γιώργο - άνθρωπε των αντιθέσεων στα μεγέθη!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 02, 2014, 17:08:57 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Ιούνιος 02, 2014, 16:56:39 μμΚαλησπερα παιδες.!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλησπέρα Γιώργο - άνθρωπε των αντιθέσεων στα μεγέθη! Απο ολα εχει ο μπαχτσες φιλε, να μην αφησουμε κανενα παραπονεμενο....χαχαχαχα....καλησπερα.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: lakib0i στις Ιούνιος 02, 2014, 16:56:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ιδιαιτερα, το λεπτο μπεζελ και κατα συνεπεια το μεγαλο σχετικα καντραν το κανουν να φοριεται μια χαρα.....δεν ειναι και τοσο μικρο, 44αρι ειναι με την κορωνα (42 χωρις).Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.