grigoris gs και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Review to come later
Παράθεση από: zodiac στις Απρίλιος 26, 2014, 15:21:35 μμΑς βάλω κι εγώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφο Χρήστο!
Ας βάλω κι εγώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: zodiac στις Απρίλιος 26, 2014, 15:21:35 μμΠαλιά καλή ελβετική φίρμα η Buler.Ας βάλω κι εγώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραία βιντεζιά!
Παλιά καλή ελβετική φίρμα η Buler.Ας βάλω κι εγώ το δικό μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τέλειο Μάριε!Εγώ δοκιμάζω τον φωτοκουβά από την ταμπλέτα.....ότι να'ναιβγαίνει, αλλά θα βελτιωθεί....
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 27, 2014, 13:39:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)του παει το λουρακι!
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 27, 2014, 13:48:09 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 27, 2014, 13:39:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)του παει το λουρακι!παρελαβα προχθες, απο crown & buckle, πολυ καλο ποιοτικα...
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 27, 2014, 14:04:16 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 27, 2014, 13:48:09 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 27, 2014, 13:39:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)του παει το λουρακι!παρελαβα προχθες, απο crown & buckle, πολυ καλο ποιοτικα...τιμες?χωρα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.