0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνο, με 'γειες!!!!!!!!πολύ μ'αρέσει με αυτό το dial!!!! 42?
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2014, 13:29:46 μμκαι σημερα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε τώρα που κοντεύω να μου στείλεις τα λουράκια που έχεις για το moonwatch σε πιμι για να.δω πιο θα ζηλεψω... Χαχαχαχαχα πολύ καλό το λουρί...ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Παράθεση από: pontioz στις Απρίλιος 03, 2014, 13:44:40 μμΓιωργαρα είσαι καλά; Εσυ με μπρασελε; Ε όχι... ο αρχών των λουροιμαντων, ο ξέρω όλα τα λουριά απ έξω, ο ξέρω απ έξω όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων... Παρακαλώ να την κατεβάσεις... Χαχαχαχαχαχαχα!!Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
και σημερα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στρατόπεδο Θήβας... Ορκωμοσία 2014 Β ΕΣΣΟ... Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
TGIF (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PanosI στις Απρίλιος 04, 2014, 14:49:15 μμTGIF (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.