0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαρη θα κανω ειπαμε δωσε μου λιγο χρονο!! τρεχω ολη μερα σχεδον!!!
εχω και το vostok για παρουσιαση πρεπει να ειμαι ο μονος με το new monster εδω στο forum λογικα σωστα;
Batman καλοριζικο!!!!Δώρο της εταιρείας μαζί με την προαγωγή? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 07, 2014, 01:07:43 πμBatman καλοριζικο!!!!Δώρο της εταιρείας μαζί με την προαγωγή? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...who is batman?
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 07, 2014, 01:08:52 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 07, 2014, 01:07:43 πμBatman καλοριζικο!!!!Δώρο της εταιρείας μαζί με την προαγωγή? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...who is batman?Ιεροσυλία. Πιπέρι...Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: constantine στις Μάρτιος 06, 2014, 12:46:50 μμΠαράθεση από: PK73 στις Μάρτιος 06, 2014, 12:14:52 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using TapatalkBYTHOS του πάει το μπλέ
Παράθεση από: PK73 στις Μάρτιος 06, 2014, 12:14:52 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using TapatalkBYTHOS
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.