0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:03:48 πμΝαι μόνο που είδα όλα αυτά τα ΝΑΤΟ και κ@@λωσα και με βλέπω να παραγγέλνω πάλι κανένα steinhart...Ρολογάκιας χωρίς milsub είναι σα ναρκομανής χωρίς σύριγγα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι μόνο που είδα όλα αυτά τα ΝΑΤΟ και κ@@λωσα και με βλέπω να παραγγέλνω πάλι κανένα steinhart...Ρολογάκιας χωρίς milsub είναι σα ναρκομανής χωρίς σύριγγα...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:05:01 πμΠαράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:03:48 πμΝαι μόνο που είδα όλα αυτά τα ΝΑΤΟ και κ@@λωσα και με βλέπω να παραγγέλνω πάλι κανένα steinhart...Ρολογάκιας χωρίς milsub είναι σα ναρκομανής χωρίς σύριγγα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και λίγα λές...
δε σε βλέπω να κρατάς για πολύ...Πάρε το Steinhart μπας και μείνει για εμάς το Seiko..
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:11:33 πμδε σε βλέπω να κρατάς για πολύ...Πάρε το Steinhart μπας και μείνει για εμάς το Seiko..Έπαιξες κι έχασες...Seiko is my preciousssssss!
στο ebay βρωμάει ο τόπος!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:51:19 πμστο ebay βρωμάει ο τόπος!Από τί;
Ποιό δηλαδή; Αυτό στη βιτρίνα που είδες ή αυτό στο χέρι μου;
Παράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:56:45 πμΠοιό δηλαδή; Αυτό στη βιτρίνα που είδες ή αυτό στο χέρι μου;από τη βιτρίνα
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:59:01 πμΠαράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:56:45 πμΠοιό δηλαδή; Αυτό στη βιτρίνα που είδες ή αυτό στο χέρι μου;από τη βιτρίναΑυτό στη βιτρίνα είναι πολύ ωραίο αλλά δεν είναι my precious.Αυτό είναι my preciousκαι δεν το αλλάζω με τίποτα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.