0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
lakiboi άμα γουστάς να ούμε bambinάρα σου πουλάω εγώ την δική μου 1300€. Έχει συλλεκτική αξία γιατί την έχω φορέσει εγώ! καταλαβαίνεις...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 09, 2014, 22:09:09 μμΠαράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 09, 2014, 20:54:19 μμΠαράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 09, 2014, 20:47:52 μμΡε παιδιά γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο; Εγώ είμαι που το ομορφαίνω;(σας ευχαριστώ πολύ).Κοίταξε η αλήθεια να λέγεται.Κι άλλοι βάλανε bambino αλλά δεν είχαν καρπό να το υποστηρίζει, ενώ εσύ το αναδεικνύεις το ρολόι!Βρε άντε να μη σας πω τίποτα τώρα: Εσύ μου ποστάρεις τα οριεντ και εγώ μετά μισή ώρα είμαι στο creation έτοιμος για τα αντίστοιχα κλικ! Ο Χάρης μου ανοίγει την όρεξη για Deep Blue και ψάχνω στα site για τιμές! Έχω και οικογένεια. Σήμερα έβαλα τη γυναίκα μου να πληρώσει αυτή την ασφάλεια του αμαξιού! Αν με διώξουν από το σπίτι, θα έρθω να σας κατσικωθώ!Αν μου δώσεις το Samurai, σε φιλοξενώ εγώ μέχρι να δεις τί θα κάνεις..Είσαι τόσο καλό παιδί που σου το δίνω το Σαμουράι έτσι, αρκεί να μου το ζητήσεις...(Έχεις μεγάλο σπίτι; Ηχομόνωση; Γιατί ο γιος μου λέει ότι ροχαλίζω σαν φορτηγό που γκαζώνει και με εξόρισαν να κοιμάμαι στην αποθηκούλα!)
Παράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 09, 2014, 20:54:19 μμΠαράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 09, 2014, 20:47:52 μμΡε παιδιά γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο; Εγώ είμαι που το ομορφαίνω;(σας ευχαριστώ πολύ).Κοίταξε η αλήθεια να λέγεται.Κι άλλοι βάλανε bambino αλλά δεν είχαν καρπό να το υποστηρίζει, ενώ εσύ το αναδεικνύεις το ρολόι!Βρε άντε να μη σας πω τίποτα τώρα: Εσύ μου ποστάρεις τα οριεντ και εγώ μετά μισή ώρα είμαι στο creation έτοιμος για τα αντίστοιχα κλικ! Ο Χάρης μου ανοίγει την όρεξη για Deep Blue και ψάχνω στα site για τιμές! Έχω και οικογένεια. Σήμερα έβαλα τη γυναίκα μου να πληρώσει αυτή την ασφάλεια του αμαξιού! Αν με διώξουν από το σπίτι, θα έρθω να σας κατσικωθώ!Αν μου δώσεις το Samurai, σε φιλοξενώ εγώ μέχρι να δεις τί θα κάνεις..
Παράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 09, 2014, 20:47:52 μμΡε παιδιά γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο; Εγώ είμαι που το ομορφαίνω;(σας ευχαριστώ πολύ).Κοίταξε η αλήθεια να λέγεται.Κι άλλοι βάλανε bambino αλλά δεν είχαν καρπό να το υποστηρίζει, ενώ εσύ το αναδεικνύεις το ρολόι!Βρε άντε να μη σας πω τίποτα τώρα: Εσύ μου ποστάρεις τα οριεντ και εγώ μετά μισή ώρα είμαι στο creation έτοιμος για τα αντίστοιχα κλικ! Ο Χάρης μου ανοίγει την όρεξη για Deep Blue και ψάχνω στα site για τιμές! Έχω και οικογένεια. Σήμερα έβαλα τη γυναίκα μου να πληρώσει αυτή την ασφάλεια του αμαξιού! Αν με διώξουν από το σπίτι, θα έρθω να σας κατσικωθώ!
Ρε παιδιά γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο; Εγώ είμαι που το ομορφαίνω;(σας ευχαριστώ πολύ).
Σήμερα... βούτηξα!
173 λες?ναιηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρέλαβα. Τονε βάφτισα κι' αυτόν! Λίγο υπομονή. Εβδομάδα φωτογράφησης. Έρχεται παρουσίαση!
Θα πρέπει να είμαι γονατιστός όταν στο ζητάω;Έχω και αποθήκη 15 τ.μ. λέμε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.