grigoris gs, Makis2020 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 24, 2013, 01:04:42 πμΌχι άστη μ'αρέσει!Είναι πανέμορφο...Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που αποφάσισα να το κρατήσω...πήγα να κάνω κάτι, που θα το μετάνοιωνα πολύ γρήγορα...
Όχι άστη μ'αρέσει!Είναι πανέμορφο...
Παράθεση από: vord στις Δεκέμβριος 23, 2013, 18:40:17 μμΔεν ξέρω εάν αυτό είναι εφικτό (αν χωράνε όλα σε ένα πλάνο), αλλά ρε συ Γιάννη θα είχε ενδιαφέρον μέχρι δακρύων μια συγκεντρωτική φωτογραφία...
Παράθεση από: pontioz στις Δεκέμβριος 24, 2013, 01:18:08 πμΠαράθεση από: vord στις Δεκέμβριος 23, 2013, 18:40:17 μμΔεν ξέρω εάν αυτό είναι εφικτό (αν χωράνε όλα σε ένα πλάνο), αλλά ρε συ Γιάννη θα είχε ενδιαφέρον μέχρι δακρύων μια συγκεντρωτική φωτογραφία...Ναι,ναι κι εγώ θέλω!!!!!!!!!!!!!!!
Με καουτσούκ.Έχει γίνει το απόλυτο καθημερινό μου ρολόι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ξέρω εάν αυτό είναι εφικτό (αν χωράνε όλα σε ένα πλάνο), αλλά ρε συ Γιάννη θα είχε ενδιαφέρον μέχρι δακρύων μια συγκεντρωτική φωτογραφία...
Δεν πηρα το ennebi και δεν ξερω αν προκειται,αλλα πηρα το homage των homage.Το mille metri homage απο τον esdee.(Ελληνας ειναι στην Αμερικη).το ρολοι δεν μπορει να συγκριθει καν με τα διαφορα homage που κυκλοφορουν.η ποιοτητα του ειναι απιστευτη για αυτο και ειναι σχετικα ακριβο.(πανω απο 1600$ used).Η λουραρα ειναι του γιωργου(greenstraps) και ηρθε και εδεσε....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 24, 2013, 11:53:10 πμΜε καουτσούκ.Έχει γίνει το απόλυτο καθημερινό μου ρολόι!Γιατί στο δεξί?Προφανώς στο αριστερό φοράς το σούμο
Με καουτσούκ.Έχει γίνει το απόλυτο καθημερινό μου ρολόι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.