0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Uploaded with ImageShack.us
Παράθεση από: nikolas στις Νοέμβριος 30, 2013, 11:10:53 πμUploaded with ImageShack.usολο μπερδευομαι,νομιζω οτι ειναι ο nikolasgxaxaxxa
Παράθεση από: Sol Invictus στις Νοέμβριος 30, 2013, 11:13:54 πμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 30, 2013, 10:14:44 πμγια ποια κρισοι μιλαμε τωρα ρε παιδιαΓια να γίνει αυτό που έγινε χθες Κωνσταντίνε, 5 φίλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου), μαζεύαμε λεφτά 1.5 χρόνο, ότι κέρμα μας περίσσευε. Αγοράστηκαν τα εξής 3 διαμάντιαΚαι καταναλώθηκαν συνοδεύοντας μερικά ζουμερά black angus t-bones.Δυστυχώς ή ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι στην "καθημερινότητα" μου, αλλά θέλει πολύ καιρό και αρκετή προσπάθεια για να γίνει. Ίσως και για αυτό πέρασα εξαιρετικά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 30, 2013, 10:14:44 πμγια ποια κρισοι μιλαμε τωρα ρε παιδιαΓια να γίνει αυτό που έγινε χθες Κωνσταντίνε, 5 φίλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου), μαζεύαμε λεφτά 1.5 χρόνο, ότι κέρμα μας περίσσευε. Αγοράστηκαν τα εξής 3 διαμάντιαΚαι καταναλώθηκαν συνοδεύοντας μερικά ζουμερά black angus t-bones.Δυστυχώς ή ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι στην "καθημερινότητα" μου, αλλά θέλει πολύ καιρό και αρκετή προσπάθεια για να γίνει. Ίσως και για αυτό πέρασα εξαιρετικά.
για ποια κρισοι μιλαμε τωρα ρε παιδια
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 30, 2013, 15:33:17 μμΠαράθεση από: nikolas στις Νοέμβριος 30, 2013, 11:10:53 πμUploaded with ImageShack.usολο μπερδευομαι,νομιζω οτι ειναι ο nicolasgxaxaxxa οχι,ο g μονο Ρολεξ!
Παράθεση από: nikolas στις Νοέμβριος 30, 2013, 11:10:53 πμUploaded with ImageShack.usολο μπερδευομαι,νομιζω οτι ειναι ο nicolasgxaxaxxa
εκεινο πανω αριστερα στην γωνια τι ειναι Kef ή B&W?
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 30, 2013, 15:38:17 μμεκεινο πανω αριστερα στην γωνια τι ειναι Kef ή B&W?Harman Kardon (το σπίτι δεν είναι το δικό μου)
Φιλικά, Μάνος.
Πολύ καλό Μάνο!Sent from my Xperia T using Tapatalk
Βέρυ κουλ, Μάνο.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.