thomaskr και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: SHMAIOFOROS στις Νοέμβριος 14, 2013, 06:58:22 πμΣήμερα, αν και ψυχρούλα στη "Νύμφη του Θερμαϊκού"...Πεθύμησα το..."Αφεντικό" μου...!!!σειρα,υπαρχει και δεξιοκορωνο?
Σήμερα, αν και ψυχρούλα στη "Νύμφη του Θερμαϊκού"...Πεθύμησα το..."Αφεντικό" μου...!!!
Και από μένα κινδυνεύεις, άσε την ξενομανία
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 14, 2013, 12:48:57 μμΠαράθεση από: SHMAIOFOROS στις Νοέμβριος 14, 2013, 06:58:22 πμΣήμερα, αν και ψυχρούλα στη "Νύμφη του Θερμαϊκού"...Πεθύμησα το..."Αφεντικό" μου...!!!σειρα,υπαρχει και δεξιοκορωνο? Όχι φίλε μου...Γι αυτό και λέγεται και lefty...!!!
Παράθεση από: grecellin στις Νοέμβριος 14, 2013, 15:28:22 μμΚαι από μένα κινδυνεύεις, άσε την ξενομανίατοτε θα εχεις προσεξει οτι δεν εχουμε ενα ξεχωριστω θεμα στο φορουμ που θα λεγετε seiko monster... με λιγη ιστορια και ολα τα μοντελα μεχρι σημερα... και παρα παρα πολλες φωτο!! θα το ξεκινουσα αλλα δεν ειμαι τοσο εμπειρος ουτε ξερω τοσες λεπτομεριες αν και τα μοντελα και τις φωτο μπορω να τα βρω την ιστορια ποτε κυκλογορισε πωλησεις κτλ πρεπει να ψαξω αρκετα...
θα σου στειλω καποια λινκ
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.