0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grecellin στις Νοέμβριος 10, 2013, 14:20:21 μμΤέρας ρε φίλε, όποτε το βλέπω ή βλέπω φωτογραφία του τρελαίνομαι.Δικος μου και συ... ετσι ΤΕΡΑΣ και τα μυαλο στα καγκελα!!!!!!!!
Τέρας ρε φίλε, όποτε το βλέπω ή βλέπω φωτογραφία του τρελαίνομαι.
Οχι δεν το εχω ακομα! Θα αργησω να το παρω και μαλλον στο παλιο θα παρω το orange....
Παράθεση από: batman1345 στις Νοέμβριος 11, 2013, 00:49:43 πμΟχι δεν το εχω ακομα! Θα αργησω να το παρω και μαλλον στο παλιο θα παρω το orange....τελικα το νεο θα παρεις ή το παλιο?
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 11, 2013, 01:03:57 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Νοέμβριος 11, 2013, 00:49:43 πμΟχι δεν το εχω ακομα! Θα αργησω να το παρω και μαλλον στο παλιο θα παρω το orange....τελικα το νεο θα παρεις ή το παλιο?Αυριο το πολυ Τριτη πιστευω θα εχω το Seiko SNZG15J1... 4/12/2013 εχει φυγει η παραγγελια για το Seiko SRP307J1 και καποια στιγμη θελω να τσιμπησω οπως ειπα και πανω το παλιο orange monster SKX781J1 λογω οτι θα σταματησει... να υπαρχει στην συλλογη...
Μερικοί προτιμούν τα Military με το κλασικό μικρό μέγεθος...και η νέα φουρνιά όμως συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο αρκετά καλά...!Γενικά είναι πολύ VFM ρολόι...!Παραθέτω τις εντυπώσεις του george_οταν ειχα δει απο κοντα ,το seiko military 36 mm,ειχα σκεφτει, "τι κριμα!,να ηταν λιγο πιο μεγαλο!"σιγουρα δεν ειμουν ο μονος!η σεικο μας ακουσε?οχι ,απλα προσαρμοστηκε στην ταση του oversize...οι πρωτες εντυπωσεις seiko snzg15k1: η κασα ειναι ματ,πολυ διακριτικη, η ενδειξη seiko 5 (ασημι).στο 6 ,με πολυ μικρα γραμματα θα βρουμε :made in japan-7s36Bdial:καθαρο,ισως λιγο γεματο,αλλα ευαναγνωστο.ο κοκκινος δεικτης των sec,ολα τα λεφτα!luminova:εξαιρετικηκαπακι:seiko water resiststant 10 bar st.steel made in japan 7s36Bενα ρολοι που θα μπορουσε να γραφει στο dial:glycine,hamilton,archimede etc...για οποιον ειχε "αναστολες",για την αγορα του,το προτεινω ανεπιφυλακτα!αυτο που εινα φανταστικο ,ειναι η κασα!!!δεν ξερω αν μπορει να το αποδωσουν οι φωτο!!!!!
Χαμος με τα Seiko λεμε!!!!! Κολλησα το μικροβιο τι να κανω; δεν ηθελα και πολυ βεβαια... αυτο δικο σου ειναι;ΠαράθεσηΜερικοί προτιμούν τα Military με το κλασικό μικρό μέγεθος...και η νέα φουρνιά όμως συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο αρκετά καλά...!Γενικά είναι πολύ VFM ρολόι...!Παραθέτω τις εντυπώσεις του george_οταν ειχα δει απο κοντα ,το seiko military 36 mm,ειχα σκεφτει, "τι κριμα!,να ηταν λιγο πιο μεγαλο!"σιγουρα δεν ειμουν ο μονος!η σεικο μας ακουσε?οχι ,απλα προσαρμοστηκε στην ταση του oversize...οι πρωτες εντυπωσεις seiko snzg15k1: η κασα ειναι ματ,πολυ διακριτικη, η ενδειξη seiko 5 (ασημι).στο 6 ,με πολυ μικρα γραμματα θα βρουμε :made in japan-7s36Bdial:καθαρο,ισως λιγο γεματο,αλλα ευαναγνωστο.ο κοκκινος δεικτης των sec,ολα τα λεφτα!luminova:εξαιρετικηκαπακι:seiko water resiststant 10 bar st.steel made in japan 7s36Bενα ρολοι που θα μπορουσε να γραφει στο dial:glycine,hamilton,archimede etc...για οποιον ειχε "αναστολες",για την αγορα του,το προτεινω ανεπιφυλακτα!αυτο που εινα φανταστικο ,ειναι η κασα!!!δεν ξερω αν μπορει να το αποδωσουν οι φωτο!!!!!
Ο καλα εισαι!! χαχαχαα στο μεταξυ σημερα που χαζευα στο forum ειδα κατι και με εκανε πολυ ευτυχισμενο...ενας χρηστης λεει οτι εσυ το εχεις πει αλλα δε το βρηκα καπου το προτοτυπο... ειχες η εχεις το seiko 5 snzg15;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.