0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θαναση,τι βαρος εχει με το μπρασελε?δε ξέρω ρε γαμώ τη μου...πάντως εμένα δε με κουράζει... πολλές φορές έχω σκεφτεί να το ζυγίσω όπως και τα ρολόγια μου, έτσι για πλάκα ,σε μια ζυγαριά που έχουμε για το μαγείρεμα αλλά δεν το έχω κάνει ...
θα με δουλεύει η μανδάμ!!!!!!!!!!
ωραιο ρολοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πρεπει να ειναι χαλαρα 200 γραμμαριαμόνο το μπρασελέ? μπα...πολλά είναι...κανένα 250άρι μαζί με το ρολόι πρέπει να παίζει....
Παράθεση από: thanasisn στις Νοέμβριος 08, 2013, 14:55:40 μμπρεπει να ειναι χαλαρα 200 γραμμαριαμόνο το μπρασελέ? μπα...πολλά είναι...κανένα 250άρι μαζί με το ρολόι πρέπει να παίζει....Θηρίο. Μου αρέσουν αυτά τα ρολόγια.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Xperia T using Tapatalk
για καθε μερα?δεν ειναι βαρυ βρε παιδια?Το βραζιλιάνικο Orient πρέπει να είναι 272 γρ. Μια χαρά το φοράω.
έτσι Κώστα!!!!!!!!! ;)εμείς οι μπρατσαράδες δε μασάμε από τέτοια!!!!!!!!!!! θα το ζυγίσω το βράδυ....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.