0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην εισαι " τσιγγουνης" δωσε κανα λινκ,πες κατι βρε παιδι μου!
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 13:58:54 μμμην εισαι " τσιγγουνης" δωσε κανα λινκ,πες κατι βρε παιδι μου! Χααχαχα απ' αυτό δεν είμαι σίγουρα.Αυτό είναι το ρολόιhttps://shop.laco.de/en/Saarbruecken.htmlΜου το έκανε δώρο η γυναίκα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχαμε, ο πρώτος μου πιλότος και ειλικρινά δε χορταίνω να το κοιτάω και να το φοράω. Η χρνομετρία του είναι πολύ καλή αφού μετά από 1 μήνα και 9 μέρες είναι στο +51sec, όπως φοβερό είναι και το lume που θυμίζει Seiko.Επίσης γενικά είναι πολύ άνετο, παρόλο το 45mm της διάστασής του. Και ναι η κάσα είναι σα και αυτές.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
δωσε φωτο βρε παιδι μου!
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:18:36 μμδωσε φωτο βρε παιδι μου!Βεβαίως απλά επειδή με τη κάμερα του κιν αδικείται, θέλω να βρω λίγο χρόνο να ανεβάσω μερικές με τη φωτογραφική
Παράθεση από: philosopher στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:21:03 μμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:18:36 μμδωσε φωτο βρε παιδι μου!Βεβαίως απλά επειδή με τη κάμερα του κιν αδικείται, θέλω να βρω λίγο χρόνο να ανεβάσω μερικές με τη φωτογραφική ωραια!στη κασα εχει γινει καποια επεξεργασια στο μεταλλο?
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:25:09 μμΠαράθεση από: philosopher στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:21:03 μμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 14:18:36 μμδωσε φωτο βρε παιδι μου!Βεβαίως απλά επειδή με τη κάμερα του κιν αδικείται, θέλω να βρω λίγο χρόνο να ανεβάσω μερικές με τη φωτογραφική ωραια!στη κασα εχει γινει καποια επεξεργασια στο μεταλλο?ότι έχει κάνει η Laco, εγώ δεν έχω πειράξει κάτι αν αυτό εννοείς. Έχει αυτό το ματ μεταλλικό γκρι που φέρνει πολύ στον original πιλότο της.
ΧορτoEnnebi!
Σήμερα συνδέουμε G Shock με IPhone.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Οκτώβριος 18, 2013, 10:21:03 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλοφορετο!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.